Blog

Γραφεία Εύρεσης Εργασίας

Posted by:

Γραφεία εύρεσης εργασίας ονομάζουμε τις ιδιωτικές επιχειρήσεις στις οποίες μπορεί να απευθυνθεί ένας εργοδότης ή μια εταιρία προκειμένου να βρει τον κατάλληλο εργαζόμενο. Επίσης μπορούν να απευθυνθούν και άνεργοι που βρίσκονται στην αναζήτηση εργασίας.

γραφείο ευρέσεως εργασίας

Στην σημερινή εποχή το να βρεις έναν υπάλληλο είτε πρόκειται για την επιχείρηση σας είτε για την οικία σας είναι μια αρκετά δύσκολη και χρονοβόρα διαδικασία. Εδώ έρχεται η λύση την οποία σας δίνει το γραφείο εύρεσης εργασίας ΙΓΕΕ Τσιώτα Λουκία & ΣΙΑ ΟΕ που βρίσκεται στην Αθήνα στην οδό Χαρίλαου Τρικούπη 7Α στο οποίο απευθύνονται καθημερινά εκατοντάδες άνεργοι με στόχο την κάλυψη μιας θέσης εργασίας, σύμφωνα με τα προσόντα που έχει ο κάθε ένας.

Τα άρτια εκπαιδευμένα στελέχη του γραφείου μας, με εξειδίκευση στην διαδικασία επιλογής προσωπικού όπως (οικιακοί βοηθοί εσωτερικές και εξωτερικές, γηροκόμοι, νοσοκόμες, κλπ) με μια σειρά από συνεντεύξεις με τους ενδιαφερομένους, θα καταλήξουν σε δυο τρία άτομα τα οποία θα πληρούν όλες τις προϋποθέσεις και τα κριτήρια που απαιτούνται για την συγκεκριμένη θέση εργασίας.
Η επόμενη κίνηση είναι η συνάντηση με εμάς το γραφείο ευρέσεως εργασίας, εσάς τον εργοδότη και τον άνεργο που αναζητά εργασία πχ (γηροκόμοι). Αφού σας φέρουμε σε επαφή μόνο με τα άτομα που πραγματικά πρέπει να δείτε, κατόπιν θα ακολουθήσει μια συζήτηση μεταξύ εμάς και του εργοδότη έτσι ώστε να καταλήξουμε στην σωστή επιλογή.

Η συνεργασία μας έχει ήδη αρχίσει και ο στόχος μας είναι να απασχοληθεί ο άνεργος όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο στον εργοδότη προσφέροντας και λαμβάνοντας τα συμφωνηθέντα. Σε περίπτωση που ο χρόνος δείξει ότι δεν μπορείτε να είστε ικανοποιημένοι από την προσφορά του εργαζομένου,τότε θα πρέπει έγκαιρα να μας ειδοποιήσετε για να προβούμε στην διαδικασία αντικατάστασης.
Η αντικατάσταση είναι η διαδικασία που ξανά μελετάμε την θέση εργασίας και τις ιδιαιτερότητες με σκοπό την επιλογή εκ νέου άλλου εργαζομένου,ο οποίος θα είναι όσο το δυνατόν πιο κατάλληλος για την ειδικότητα του είτε είναι οικιακοί βοηθοί είτε γηροκόμοι ή οποιαδήποτε κατηγορία επαγγελμάτων μιας και θα έχουμε και ιστορικό συνεργασίας και θα στοχεύσουμε ουσιαστικά στην επιλογή του νέου εργαζόμενου λαμβάνοντας υπόψη μας όλους τους παραμέτρους.

Το Γραφείο Εύρεσης Εργασίας Τσιώτα Λουκία & ΣΙΑ ΟΕ είναι η πιο σωστή μέθοδος για την εύρεση ενός αξιόλογου ατόμου καθώς η εμπειρία και ο επαγγελματισμός που διακρίνει τα στελέχη μας, σας εγγυώνται μια συντομευμένη σύμφωνα με τα δικά σας κριτήρια επιλογή για την κάλυψη της θέσης εργασίας που παρέχετε.

Ενημερωθείτε καθημερινά και όλο το 24ωρο για τις προτεινόμενες θέσεις εργασίας. Δείτε τις αγγελίες εργασίας μας και στείλτε το βιογραφικό σας μέσο e-mail ή καλέστε μας όλο το 24ωρο στα τηλεφωνά επικοινωνίας μας για να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας για την θέση που σας ενδιαφέρει.
Η επιλογή του προσωπικού γίνετε με προσωπικές συνεντεύξεις από τα ικανότατα στελέχη που απαρτίζουν το γραφείο ευρέσεως εργασίας Τσίωτα Λουκία & ΣΙΑ ΟΕ. Μελετάμε τις συστάσεις και την προϋπηρεσία έτσι ώστε να διασφαλίσουμε την ποιοτική τοποθέτηση του εργαζομένου στην σωστή θέση εργασίας. Το γραφείο μας παρέχει εγγύηση αντικατάστασης του προσωπικού που σας παρέχει εάν σε περίπτωση ο εργαζόμενος δεν ανταποκριθεί στις προσδοκίες του εργοδότη.

Γραφεία Εύρεσης Εργασίας

Γραφεία Εύρεσης Εργασίας – Λουκία Τσιώτα

Γραφείο Ευρέσεως Εργασίας

Γραφείο Ευρέσεως Εργασίας – Λουκία Τσιώτα

3