About Us

Loukia Tsiota

Γραφείο Ευρέσεως Εργασίας – Σύμβουλοι εργασίας – Λουκία Τσιώτα & ΣΙΑ ΟΕ

 

Σύμβουλοι εργασίας.

Με την διευθύντρια  της επιχείρησης.

Η κα Λουκία στο γραφείο της.

Συνάντιση με πελάτη.


Το γραφείο ευρέσεως εργασίας Τσιώτα Λουκία & ΣΙΑ ΟΕ (Ι.Γ.E.Ε. – Αριθμός Άδειας: 30499) δημιουργήθηκε με σκοπό την ποιοτική παροχή υπηρεσιών για την εύρεση εργασίας και της προσφοράς οικιακού και υπαλληλικού προσωπικού. Το προσωπικό του γραφείου απαρτίζεται από ικανότατα και έμπειρα στελέχη τα οποία με την προσωπική καθοδήγηση της ιδιοκτήτριας έχουν ως μοναδικό αποτέλεσμα την πιο έγκυρη και ασφαλέστερη τοποθέτηση εργαζομένων. Στην πολυετή δραστηριότητα μας έχουμε δημιουργήσει ένα μεγάλο αριθμό από εκλεκτούς πελάτες τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την συνεργασία και την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν. Με χαρούμενη διάθεση, με αγάπη και απλότητα, ελάτε στα γραφεία μας και οι σύμβουλοι εργασίας θα σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο δίνοντας επαγγελματικές λύσεις για την οικογένεια και την επιχείρηση σας.

Ιδιοκτήτρια στο γραφείο ευρέσεως εργασίας και ένα από τα ιδρυτικά μελή του επαγγέλματος και του συλλόγου είναι η κα Λουκία Τσιώτα η οποία γεννήθηκε στις 14 Μαρτίου 1962 και κατοικεί στη Μαλακάσα Αττικής. Σταθερή σαν χαρακτήρας, αμετακίνητη, οργανωτική, ειλικρινής και πάνω από όλα αυτοδημιούργητη. Από την ηλικία των 20 ετών μέχρι και σήμερα είναι αφοσιωμένη στην αγορά και στην αναζήτηση εργασίας σαν σύμβουλος και διαμεσολαβητής οικιακού προσωπικού σε διάφορες ειδικότητες όπως γηροκόμοι για την φροντίδα των ηλικιωμένων, οικιακοί βοηθοί για την τακτοποίηση των οικιακών εργασιών, καμαριέρες μάγειροι κλπ εργαζόμενοι ξενοδοχειακών και τουριστικών επιχειρήσεων. Οι θέσεις εργασίας αφορούν ανέργους που έχουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα παραμονής και εργασίας στην χώρα μας καθώς το γραφείο λειτουργεί σύμφωνα με τους κανονισμούς που ορίζει η επιθεώρηση εργασίας και το υπουργείο απασχόλησης και κοινωνικής προστασίας.

Ως ενεργό μέλος του Συλλόγου Ι.Γ.Ε.Ε. αυτά τα 30 χρόνια έως σήμερα με την πείρα της και τις πρωτοποριακές ιδέες της έχει συμβάλλει ενεργά. Φροντίζει να είναι ενήμερη για τις εξελίξεις στην αγορά εργασίας και κατανοεί απολυτά ότι η ανάγκη ενός έμπιστου πεπειραμένου και αξιόλογου ατόμου έχει γίνει επιτακτική ανάγκη στις μέρες μας, όσο ποτέ άλλοτε.

Λίγα λόγια από την κ. Λουκία


Η μεθοδικότητα, η οργάνωση και η αφοσίωση των στελεχών μας, εξασφαλίζει σε εσάς ποιοτικές προτάσεις για μια σταθερή και μακροχρόνια συνεργασία με επιλεγμένο προσωπικό που τηρεί όλα τα απαραίτητα προσόντα για την οικογένεια σας ή για την επιχείρηση σας.
Κανόνας της εταιρίας είναι να δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στα κριτήρια επιλογής. Εξετάζουμε τα βιογραφικά και τις αγγελίες εργασίας και εντοπίζουμε τα προσόντα που είναι αναγκαία για την εύρεση εργασίας, στην συνέχεια ερχόμαστε σε προσωπική επαφή με τους υποψήφιους εργαζομένους και μέσα από συνεντεύξεις μελετάμε το ήθος, την παιδεία, τα προσωπικά χαρακτηριστικά του έκαστου ανέργου και εφόσον τηρεί τις δικές μας προϋποθέσεις ενημερώνουμε τους εργοδότες για το κατάλληλο άτομο.

Το γραφείο ευρέσεως εργασίας μας διακρίνεται για τον σεβασμό και την ειλικρίνεια προς τους εργοδότες  αλλά και προς τους εργαζόμενους δημιουργώντας έτσι σχέσεις εμπιστοσύνης και υψηλού επίπεδου υπηρεσίες όπως η online αναζήτηση εργασίας και η άμεση ανταπόκριση όλο το 24ωρο για την τοποθέτηση οικιακού

πχ ( γηροκόμοι, οικιακοί βοηθοί ) και υπαλληλικού πχ ( καμαριέρες, νοσοκόμες, καθαρίστριες ) προσωπικού. Στις αγγελίες εργασίας θα βρείτε τις ενημερωμένες δημοσιεύσεις από το γραφείο μας, που επίσης δημοσιεύονται στο facebook και στο tweeter.

Η εύρεση εργασίας από το γραφείο μας γίνεται με υπευθυνότητα και μελετώντας τις δυνατότητες και την προϋπηρεσία όπως και τα ξεχωριστά προσόντα που έχουν οι ενδιαφερόμενοι για αναζήτηση εργασίας, ύστερα από την αξιολόγηση προτείνουμε σε εσάς την κατάλληλη για εσάς εργασία. Απώτερος σκοπός είναι η μακροχρόνια επαγγελματική σχέση μεταξύ εργοδότη και εργαζόμενου και η ασφαλέστερη συνεργασία μεταξύ μας.