Blog

Υπάλληλοι ξενοδοχείων

Posted by:

Υπάλληλοι ξενοδοχείων

Υπάλληλοι ξενοδοχείων

Υπάλληλοι ξενοδοχείων παρέχονται πανελλαδικός για ξενοδοχεία η για ενοικιαζόμενα δωμάτια με ειδικότητες όπως : υπάλληλοι ρεσεψιόν, καμαριέρες φύλακες, συντηρητές, υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, κηπουροί, ελαιοχρωματιστές κλπ.

Έχοντας μεγάλη εμπειρία στην παροχή προσωπικού σας εξασφαλίζουμε τους σωστούς εργαζόμενους για τις θέσεις εργασίας που προσφέρετε.

Καλύπτουμε είτε για σεζόν είτε για όλο τον χρόνο. Οι υπάλληλοι ξενοδοχείων που παρέχονται από το γραφείο μας απευθύνονται σε επιχειρήσεις όπως: ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, ξενώνες, studio και λοιπές επιχειρήσεις που τους είναι αναγκαία η πρόσληψη ατόμων που σχετίζονται με το ξενοδοχειακό προσωπικό.

Παρέχουμε υπαλλήλους με εμπειρία και με ειδικότητες όπως: receptionist που γνωρίζουν ξένες γλώσσες και έχουν την κατάλληλη εμφάνιση και προϋπηρεσία για την θέση που προσφέρετε.

Καμαριέρες που αναλαμβάνουν την καθαριότητα των δωματίων σας και ότι έχει σχέση με τις υπηρεσίες που προσφέρει η συγκεκριμένη ειδικότητα. Συντηρητές που λειτουργούν σαν προσωπικό ασφαλείας σε ξενοδοχεία για αντιμετώπιση τυχών βλαβών.

Κηπουροί που είναι υπεύθυνοι για τους καλλωπισμούς δέντρων, κήπων και φυτών και τα ποτίσματα των διάφορων χώρων με πράσινο.

Pool boys για την συντήρηση και την καθαριότητα της πισίνας σας. Σερβιτόρες-οι, barwoman-barman για τα μπαρ των ξενοδοχείων σας και για τους χώρους διασκέδασης.

Φύλακες και προσωπικό ασφαλείας με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και προϋπηρεσία. Οδηγοί για μεταφορά προσωπικού και πελατών σας με το κατάλληλο δίπλωμα και την απαιτουμένη προϋπηρεσία.

Ναυαγοσώστες με την κατάλληλη άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και άλλες πολλές ειδικότητες. Οι υπάλληλοι ξενοδοχείων είναι διαθέσιμοι άμεσα για όλα τα μέρη της Ελλάδος και εργάζονται είτε σε μόνιμη βάση όλο τον χρόνο, είτε για την θερινή περίοδο, ανάλογα τις ανάγκες σας.

Καλέστε στο τηλεφωνικό κέντρο του γραφείου μας και θα σας καθοδηγήσουμε έτσι ώστε να βρείτε το κατάλληλο προσωπικό που ψάχνετε.

Το γραφείο μας εδρεύει στην Αθήνα στην περιοχή της Ακαδημίας, στην οδό Χαρίλαου Τρικούπη 7Α στον 5ο όροφο. Το μεταφορικό μέσο που εξυπηρετεί στην πρόσβαση είναι το metro καθώς είμαστε κοντά στην στάση Πανεπιστήμιο. Θα χαρούμε πολύ να σας συναντήσουμε στον χώρο μας και να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Υπάλληλοι ξενοδοχείων

Υπάλληλοι ξενοδοχείων

2

Discussion

  1. Eirini Oikonomou  Σεπτέμβριος 17, 2013

    Υπάλληλοι ξενοδοχείων
    Ζητείται ζευγάρι για εργασία σε τουριστική μονάδα στο Μεσολόγγι που ασχολείται με τον αγροτουρισμό.Η μονάδα αποτελείται από 15 γκαρσονιέρες και 10 στρέμματα κτήμα με διάφορα κηπευτικά και οπωροφόρα δέντρα. Απαραίτητα προσόντα είναι η γνώση της ελληνικής ή της αγγλικής γλώσσας, η πρότερη εργασιακή εμπειρία σε χωράφια,η κατοχή διπλώματος οδήγησης τουλάχιστον από τον άντρα και ηλικία έως 45 ετών. Παρέχεται διαμονή διατροφή ικανοποιητικός μισθός, ασφάλιση, πολύ κάλο περιβάλλον εργασίας και 24ωρο ρεπό κάθε εβδομάδα.

    Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας με τους ακόλουθους τρόπους:
    Site: https://www.ergasia-info.com/contact/
    E-mail: grafio@ergasias.info
    Τηλέφωνα: 210 3821 550 – 210 5226 000 – 697 5551285
    Διεύθυνση: Χαρίλαου Τρικούπη 7Α 5ος όροφος 106 78 Αθήνα

  2. Loukia Tsiota  Σεπτέμβριος 18, 2013

    Φύλακες
    Ζητούνται από εταιρία security πέντε άτομα φύλακες με άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος στην Κομοτηνή.Το ωράριο είναι 8άωρο κυλιόμενο για φύλαξη εργοστασίου.Απαραίτητα προσόντα είναι η γνώση της ελληνικής γλώσσας. Διαμονή δεν παρέχεται. Παρέχεται ικανοποιητικός μισθό και ασφάλιση.

    Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας με τους ακόλουθους τρόπους:
    Site: https://www.ergasia-info.com/contact/
    E-mail: grafio@ergasias.info
    Τηλέφωνα: 210 3821 550 – 210 5226 000 – 697 5551285
    Διεύθυνση: Χαρίλαου Τρικούπη 7Α 5ος όροφος 106 78 Αθήνα

You must be logged in to post a comment.