Ειρήνη Οικονόμου

Ειρήνη Κ. Οικονόμου

Η διευθύντρια στο γραφείο ευρέσεως εργασίας είναι η Ειρήνη Κ. Οικονόμου γεννημένη το 1979 στην Αμφιλοχία Αιτωλοακαρνανίας. Μετά την ολοκλήρωση σπουδών Γενικού Λυκείου, σπούδασε και αποφοίτησε στο οικονομικό πανεπιστήμιο Αθηνών ΑΣΟΕΕ. Ασχολείται με την εύρεση εργασίας σαν διαμεσολαβητής εδώ και 4 έτη. Γνωρίζει Αγγλικά, Βουλγαρικά και είναι κάτοχος του διπλώματος ECDL.

Bouih Fouad

Bouih A. Fouad

Στο Προσωπικό της εταιρίας μας εδώ και 20 έτη εργάζεται ο κος Bouih A. Fouad γεννημένος στην Καζαμπλάνκα Μαρόκου το 1962 απόφοιτος Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης με την ειδικότητα του Φυσικομαθηματικού. Στα προσόντα του συγκαταλέγεται οι αρκετές γλώσσες που γνωρίζει Γαλλικά, Αγγλικά, Ελληνικά, Αραβικά, Πολωνικά, Βουλγαρικά, όπως και η εξειδίκευση του στις δημόσιες σχέσεις.

Παπαβραμόπουλος Νικόλαος

Παπαβραμόπουλος Κ. Νικόλαος

Ενεργό ρολό στο ΙΓΕΕ μας σαν σύμβουλος με 15 έτη προϋπηρεσία στα ιδιωτικά γραφεία ευρέσεως εργασίας είναι ο κος Παπαβραμόπουλος Κ. Νικόλαος γεννημένος το 1978 στην Αθήνα Αττικής. Απόφοιτος του 19ου Λυκείου Αθηνών με ειδικότητα στον χειρισμό ηλεκτρονικών υπολογιστών και με σπουδές στο Clearwater της Florida USA. Γνωρίζει Αγγλικά, Βουλγαρικά.