Εύρεση εργασίας

Στο γραφείο ευρέσεως εργασίας Τσιώτα Λουκία & ΣΙΑ ΟΕ μπορείτε να απευθυνθείτε για την εύρεση εργασίας στις παρακάτω ειδικότητες:

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Θέσεις εργασίας εσωτερικές ή εξωτερικές  για οικιακό προσωπικό:

Οικιακοί βοηθοί για εργασία στην οικία του εργοδότη. Τακτοποίηση, καθαριότητα των χώρων της οικίας και γενικότερα το νοικοκυριό.Γηροκόμοι για εργασία στην οικία του εργοδότη. Φροντίδα και συντροφιά σε ηλικιωμένους, μαγειρική και τις οικιακές εργασίες.Μπέιμπι Σίττερ για εργασία στην οικία του εργοδότη. Φροντίδα βρεφών και παιδιών όπως και λίγες οικιακές εργασίες.Νοσοκόμες για εργασία στον χώρο νοσηλείας του ασθενή. Φροντίδα και περιποίηση ασθενών και ΑΜΕΑ με αυξημένες απαιτήσεις.Καθαρίστριες για εργασία σε ιδιωτικούς χώρους. Καθαριότητα με έμφαση στην λεπτομέρεια και την ταχύτητα σε επαγγελματικό επίπεδο.Θέσεις εργασίας εσωτερικές ή εξωτερικές  για ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια & εστιατόρια:

Καμαριέρες για εργασία σε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια. Τακτοποίηση και καθαριότητα των δωματίων όπως και βοηθητικές εργασίες.Σερβιτόρες για εργασία σε ξενοδοχεία και εστιατόρια. Σερβίρισμα και βοηθητικές εργασίες συμφώνα με τις ανάγκες της επιχείρησης.Μάγειροι & Σεφ για εργασία σε εστιατόρια και ξενοδοχεία. Μαγειρική και διαχείριση στην κουζίνα, ανάθεση ρόλων και εποπτεία του προσωπικού.Λαντζιέρες & βοηθοί κουζίνας για εργασία σε εστιατόρια και ξενοδοχεία. Πλύσιμο πιάτων και σκευών όπως και συμμετοχή στις βοηθητικές εργασίες.Συντηρητές για εργασία σε τουριστικές επιχειρήσεις. Συντήρηση καλής λειτουργιάς  και επισκευή τυχών βλαβών ηλεκτρολογικών υδραυλικών κλπ.

Θέσεις εργασίας εσωτερικές ή εξωτερικές στον αγροτικό, κτηνοτροφικό & βιομηχανικό τομέα.

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Εργάτες για εργασία σε αγροκτήματα. Συγκομιδή λαχανικών και φρούτων κλάδεμα, πότισμα, ράντισμα, και λοιπές αγροτικές εργασίες.Βοσκοί για εργασία σε φάρμες με ζώα. Φύλαξη, τάισμα, άρμεγμα και λοιπές κτηνοτροφικές εργασίες συμφώνα με τις ανάγκες του εργοδότη.Εργάτες για εργασία σε εργοστάσια κλπ επιχειρήσεις. Συσκευασία, γραμμή παράγωγης, χειρισμός μηχανημάτων κλπ αρμοδιότητες.Φύλακες για εργασία σε ιδιωτικούς χώρους. Επίβλεψη  αποτροπή και ενημέρωση για τυχών ανεπιθύμητες εφόδους σε ιδιωτικούς χώρους.

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Αν ενδιαφέρεστε για εύρεση εργασίας σε μια από τις παραπάνω θέσεις στείλτε το βιογραφικό σας στο Φαξ: 2103821720 Αποστολή με e-mail στο grafio@ergasias.info
Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή απορία έχετε επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : 21038215502105226000