Αναζήτηση εργασίας

Ψάχνετε την εργασία που σας ταιριάζει?

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–
Το γραφείο ευρέσεως εργασίας Τσιώτα Λουκία & ΣΙΑ ΟΕ θα σας βοηθήσει στην αναζήτηση εργασίας με τις καλύτερες μεθόδους της αγοράς έτσι ώστε να βρείτε την κατάλληλη θέση εργασίας σύμφωνα με τα προσόντα και την προϋπηρεσία που διαθέτετε.
Αξιολογώντας τις ικανότητες και την προσωπικότητα σας τα ικανότατα στελέχη με την καθοδήγηση της κας Λουκία Τσιώτα θα σας προτείνουν την πιο στοχευμένη θέση εργασίας, έτσι ώστε να μπορέσετε και εσείς να αποδείξετε την αξία σας σε επαγγελματικό επίπεδο και να συντηρήσετε μια μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης με το γραφείο μας αλλά και με τον εργοδότη που θα συνεργαστείτε.

Η αναζήτηση εργασίας σήμερα απασχολεί ένα μεγάλο ποσοστό ανέργων που στην πληθώρα του είναι εφοδιασμένο και με αρκετά προσόντα όπως τίτλοι σπουδών μεταπτυχιακά ξένες γλώσσες εξειδικεύσεις σε τομείς λόγο προϋπηρεσίας κλπ. Ο στόχος μας σαν εταιρία είναι να ενημερώσουμε τους εργοδότες και να προτείνουμε εσάς που είστε στην αναζήτηση της εργασίας ,για αυτό θα πρέπει να είστε όσο το δυνατόν πιο κατατοπιστικοί και αναλυτικοί μέσο του βιογραφικού σας και στην συνεχεία της προσωπικής συνέντευξης στα γραφεία ευρέσεως εργασίας μας. Η συνέπεια και η κατάλληλη προετοιμασία πχ καθαρή και ευπρεπής εμφάνιση και συμπεριφορά όπως και η ορθότητα του λογού είναι κάποια από τα κλειδιά που ανοίγουν την είσοδο στην αγορά εργασίας και σας φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά με τον υποψήφιο εργοδότη σας. Οι σύμβουλοι του γραφείου μας θα σας ενημερώσουν για όλες τις ενέργειες και τις μεθόδους ώστε να αυξήσετε όσο τον δυνατόν τις πιθανότητες πρόσληψης και να βρείτε την εργασία που σας ταιριάζει.

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας ή εναλλακτικά μπορείτε να μας βρείτε στα τηλέφωνα 24 ώρες το 24ωρο:
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 21038215502105226000
Φαξ: 2103821720
e-mail: grafio@ergasias.info
Η διεύθυνσή μας είναι: Χαριλάου Τρικούπη 7Α – στον 5ο όροφο
κοντά στο metro  πανεπιστήμιο Αθήνα.